Blog literacki, portal erotyczny - seks i humor nie z tej ziemi


Spaghetti bolonese - przysłał Gucio
makaron spaghetti, przecier pomidorowy w kartoniku,
0,5 kg mielonego mięsa wieprzowo-wołowego, ser żółty, kostka rosołowa, cebula, olej,
oregano, sól, pieprz, czosnek

Przygotowanie:

Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu al dente.

Sos do makaronu:

Na patelni usmażyc na złoto pokrojon± w kostkę cebulkę, dodać do niej mięso i smażyc
ok. 10 min, aż mięso się usmaży. Następnie dodać przecier pomidorowy, przyprawy
(sól, pieprz, czosnek, oregano). Dusić przez ok. 10 min i gotowe.

Sosem polać makaron. Podawać ze startym żółtym serem lub - je¶li kto¶ ma w zapasach -
z parmezanem. Smacznego:)
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • qualintaka.pev.pl
  •